Det blir ett nytt event för unga

2024 kommer vi som rörelse att arrangera en helt ny ungdomsfestival för ungdomar i årskurs 9 och uppåt. Festivalen kommer att hållas Allhelgona-helgen på Subtopia i Stockholm.

– Vår längtan är att detta ska få vara en festival med Jesus i centrum där vi når en bredd av ungdomar och ger dem utrymme att växa i sitt lärjungaskap, berättar Erika Åsberg, som tillsammans med Julia Wellstam är projektledare för den nya festivalen.

Men vad händer innan dess då?

24-26 november 2023 arrangerar vi en volontärshelg på Subtopia med fokus på att forma fram den här festivalen och börja bygga team. Vi kommer fördjupa oss i generation Z, fundera på hur vi praktiskt ska bygga festivalområdet, visionera och tänka utanför boxen hur vi kan göra gudstjänster på nya kreativa sätt samt lägga tid på att be för hela festivalen och området.

– Den här helgen riktar sig till den som skulle vilja engagera dig i den nya festivalen eller som vill förstå mer om vad som är på gång. Men vi tror också att denna helg kan välsigna den som är engagerad bland unga och ge verktyg för det man står i på hemmaplan. Håll utkik i EFKs kanaler efter mer info!