Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Betelförsamlingen, Vaggeryd
Tjänstegrad: 100 %

Titel: Ungdomsledare
Område/ort: Vaggeryd

Betelkyrkan i Vaggeryd söker ungdomsledare

Vi söker dig

Vi söker dig som har en personlig tro på Jesus och vill dela med dig av den till andra. Vi ser gärna att du har gått bibelskola och/eller har erfarenhet av arbete med barn och unga.

Vår församling

Vår församling har ca 250 medlemmar och är ansluten till både EFK och SAM. Vårt barn- och ungdomsarbete består av Mini-UV, UV-scout, Tonår och Söndagsskola, och samlar varje vecka över 100 barn och ett 30-tal ledare. Vi har även ekumenisk konfirmationsundervisning tillsammans med de andra frikyrkorna på orten.

Ungdomsledare

Som ungdomsledare kommer du att arbeta i team tillsammans med våra pastorer. Du blir även en viktig del av Betel Ungdoms styrelse, som ansvarar för barn- och ungdomsverksamheten i församlingen. Ditt arbete blir att finnas med i barn – och ungdomsverksamheten med fokus att leda och deltaga i de aktiviteter som riktar sig mot tonåringar. Tillsammans med övriga kyrkorna är du också på högstadieskolan 1-2 tillfällen i veckan under rasttid.

Tjänsten

Tjänste är på 100 % (eller lägre efter önskemål). Det finns möjlighet att hyra en lägenhet i kyrkan. Tillträde önskas 1 september, eller efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan redan nu, men senast 31 maj. Intervjuer kommer att ske löpande.

Sök tjänsten

Sök tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till Lars Kinderbäck, personalansvarig.

Kontakt

Vid frågor kontakta:
Pastor Lovisa Bernberg: e-post eller ring 076-326 93 70
Personalansvarig Lars Kinderbäck: e-post eller ring 070-880 19 16

Mejladresser ligger numer dolda bakom text. Exempelvis "mejla mig". Klicka på texten så öppnas ditt mejlprogram, alternativt högerklicka på texten, välj "kopiera e-postadress" och klistra in den i fältet "mottagare" i ditt mejlprogram.