Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Brickebergskyrkan
Tjänstegrad: 50%

Titel: Ungdomsledare
Område/ort: Örebro

Ungdomsledare på 50% i Brickebergskyrkan, Örebro

Vår ungdomspastor kommer till hösten att vara föräldraledig och vi söker därför någon som kan vikariera för honom under ett år med tillträde i augusti. Tjänsten är på 50%.

Om tjänsten

Arbetet innefattar att ha ansvar för tonårsverksamheten i vår kyrka i Örebro. I arbetet ingår att planera och delta i ungdomssamlingar och läger etc. och att engagera sig i tonåringarnas liv och vardag. Ledarskapet utövas i nära samspel mellan församlingens övriga ledare och pastor.

Om dig

Vi söker dig som har en personlig tro på Jesus, brinner för tonåringar, har en längtan att vara en förebild, vill förmedla en tro till dem och gillar att umgås med unga människor. Vi ser gärna att du har gått en bibelskola och utgår från att du delar vår församlings tro, vision och teologi. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi önskar din ansökan med personligt brev och CV senast 30 april.

Om församlingen

Brickebergskyrkan är en del av Evangeliska Frikyrkan och ligger på Öster i Örebro. Personalen består dessutom av pastor. Läs gärna mer om oss på Brickebergskyrkan.se

Maila din ansökan till: Elias Tegnér. Vi intervjuar sökande löpande.

För ev frågor om tjänsten kontakta Elias Tegnér (ordf) eller Bert Ingelsten (pastor)

Mejladresser ligger numer dolda bakom text. Exempelvis "mejla mig". Klicka på texten så öppnas ditt mejlprogram, alternativt högerklicka på texten, välj "kopiera e-postadress" och klistra in den i fältet "mottagare" i ditt mejlprogram.