Ge eller samla in

Det finns många olika sätt att ge en gåva på. Förutom att ge en gåva direkt via Swish eller kort kan du exempelvis starta en egen insamling eller bli flyktingfadder. Som församling hittar ni också tips på sätt att samla in tillsammans.

Ge en gåva direkt!Öppnas i nytt fönster.
Ge till ett särskilt projekt

Personliga gåvor, högtidsgåvor och minnesgåvor

Många personliga gåvogivare skänker regelbundet, månadsvis – ett stor antal har lagt in detta som ett autogiro. Andra personliga initiativ kan vara högtidsgåvor och minnesgåvor.

Gåva dit det bäst behövs

Vill du snabbt och enkelt ge en gåva till Ge för livet där det bäst behövs? Ge via Swish eller kort här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi rekommenderar att du betalar via länken ovan för att hålla våra adminstrativa kostnader minimala, men om du hellre föredrar att göra en manuell betalning är det möjligt via bankgiro eller Swish. Använd då uppgifterna nedan.

Bankgiro: 900-55 88
Swish: 900 55 88
Ange meddelande: 62930

Gåva till ett särskilt projekt

En gåva till ett särskilt projekt kan ges manuellt via bankgiro eller Swish genom att använda uppgifterna nedan. Som meddelande anger du projektets femsiffriga insamlingsnummer. Insamlingsnumrena finns på projektens egna sidor här på hemsidan.

Bankgiro: 900-55 88
Swish: 900 55 88
Ange projektes insamlingsnummer som meddelande: (fem siffror)

I de fall insamlingen till ett enskilt projekt blir större än årets behov kan dessa pengar komma att användas i ett annat liknande projekt inom samma fokusområde.

Vad händer vid en katastrof?

Vid katastrofinsamlingar kan personliga initiativ engagera grupper, exempelvis skolklasser och arbetsplatser. Kontakta oss gärna i ett tidigt skede, innan ni gör en insamling, för att undersöka om, eller hur, Ge för livet arbetar med en insamling till en pågående katastrof.

Även om Ge för livet, genom Evangeliska Frikyrkan, har ett starkt nätverk i 40 länder behöver vi först göra en riskanalys. Det handlar om att säkerställa kvalitet i vår gemensamma insats när vi undersöker vilka medarbetare och partners vi har i det drabbade området och om vi ser att den hjälp vi vill ge kommer att ge effektiv och långsiktigt god hjälp. Men kontakta oss, så hittar vi en klok väg för att få hjälpen att nå fram!

Ge snabbt och enkelt din gåva via Swish eller bankgiro 900-55 88.

Personliga gåvor, högtidsgåvor och minnesgåvor

Många personliga gåvogivare skänker regelbundet, månadsvis – ett stor antal vissa har lagt in detta som ett autogiro. Andra personliga initiativ kan vara högtidsgåvor och minnesgåvor.

Gåvor är varmt välkomna till ”där det bäst behövs” – ange då projektnummer 60760 och använd bg 900-55 88. I annat fall väljer du önskat projekt ur projektkatalogen och anger dess projektnummer vid inbetalningen.

Vad händer vid en katastrof?

Vid katastrofinsamlingar kan personliga initiativ engagera grupper, exempelvis skolklasser och arbetsplatser. Kontakta oss gärna i ett tidigt skede, innan ni gör en insamling, för att undersöka om – eller hur – Ge för livet arbetar med en insamling till en pågående katastrof.

Även om Ge för livet, genom Evangeliska Frikyrkan, har ett starkt nätverk i 40 länder behöver vi först gör en riskanalys. Det handlar om att säkerställa kvalitet i vår gemensamma insats när vi undersöker vilka medarbetare och partners vi har i det drabbade området – och om vi ser att den hjälp vi vill ge kommer att ge effektiv och långsiktigt god hjälp. Men kontakta oss – så hittar vi en klok väg för att få hjälpen att nå fram!

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Jag svarar gärna på dina frågor!

Hans Lindstrand
Insamling/Ge för livet och Ansvarig för kapitalförvaltning pensioner 50 %

070-524 38 75

Mejla mig!